DEMİRBİL: EDREMİT, KÜLTÜR VE SANAT ŞEHRİ OLUYOR”

DEMİRBİL:  EDREMİT, KÜLTÜR VE SANAT ŞEHRİ OLUYOR”

Fotoğraf Sanatçısı Haşmet Demirbil, Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç'ında dediği gibi Edremit artık kültür ve sanat şehri olmaya aday bir ilçe oluyor. Olmalıdır” dedi.







Edremit ilçesinin sanatsal etkinlikler için çok daha zengin olanaklara sahip olduğunu açıklandı. Fotoğraf Sanatçısı Haşmet Demirbil, Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç'ında dediği gibi Edremit artık kültür ve sanat şehri olmaya aday bir ilçe oluyor. Olmalıdır” dedi.

Edremit ilçesinde Uluslararası Fotoğraf Sanatçısı Faruk Akbaş'ın dia gösterisi ve fotoğraf severlerle söyleşisi yapması sonrası Ayvalık ve Bergama'da Fotoğraf Sanatçısı Yusuf Tuvi ve Özer Akgüngör'ün fotoğraf sergileri açıldı.

Fotoğraf Sanatçısı Haşmet Demirbil'in organize edip yakından takip ettiği resim sergisi ve gösterilere ilginin büyük olması Edremit Körfezindeki fotoğraf ve sanatseverlerin dikkatini çekti.

Edremit Belediyesi Meclis Salonunda 6 bölümden oluşan fotoğraf gösterisi yapıp ve proğram sonrası fotoğraf severlerle söyleşi yapması sanata ilginin artmasının bir göstergesi olduğunu vurgulayan Fotoğraf Sanatçısı Haşmet Demirbil, Yaz festivallerimizde olduğu gibi aynı gün yapılan etkinliklerin sanat dünyasında da sıkıntı yarattı. Hâlbuki birer hafta arayla yapılması arzulanan gösteri ve etkinliğe susamış fotoğraf sanatçılarını daha çok mutlu edebilirdi. Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç'ında dediği gibi Edremit artık kültür ve sanat şehri olmaya aday bir ilçe oluyor. Olmalıdır” dedi.

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelen arkadaşların tercihlerinin Bergama olmasını kıskandığını vurgulayan Fotoğraf Sanatçısı Haşmet Demirbil, Edremit'in sanatsal etkinlikler için çok daha zengin olanaklara sahip olduğunu açıkladı.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 34.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Salı 33.3 ° / 14.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.1 ° / 14.5 ° Güneşli